Данас је за нашу школу, без обзира на тренутну ситуацију, свечан дан, дан када смо са великим поносом испратили наше матуранте и представили најбоље од њих.
Вукову диплому понијело је 6 ученика:

Николина Кезмић,
Ана Стојановић,
Данило Милутиновић,
Јана Софренић,
Анђела Мијић и
Богдан Клопић.

Посебне дипломе за изузетне резултате из појединих предмета понијели су сљедећи ученици:

Анђела Мијић – православна вјеронаука;
Богдан Клопић – основи информатике и физика;
Данило Милутиновић – физика и математика.

За спортисту генерације проглашен је

Марко Максимовић.

А најбољи међу најбољима, ученик генерације је

Данило Милутиновић.

Драги наши матуранти, налазите се на крају стазе дуге девет година, на крају једног поглавља у животу. Ми вам желимо да са собом понесете све оно што ће вас у будућности окарактерисати као људе достојне поштовања и срећу да у овом ћудљивом времену пронађете и упознате себе, али исто тако да не останете слијепи за друге.
Сигурни смо да ћете из наше школе понијети у живот прегршт лијепих успомена, али и знање којим ћете даље крчити животне путеве, освајати свијет, али и градити бољу и љепшу будућност.
Надамо се да смо вам кроз ово деветогодишње школовање пружили добро васпитање и образовање, а знајте да смо се сви заједно истински трудили да наша школа- наш храм знања има што боље услове за рад.
Још једном желимо да вам истакнемо да смо поносни на све вас и желимо вам много среће и успјеха у предстојећем школовању, а поносни смо и на ваше родитеље, учитеље и наставнике који су вас извели на прави пут.