Бити на мјесту директора ове школе, која има дугу и успјешну васпитно- образовну традицију, за мене је прије свега велика част, али и велики изазов.

Сматрам да је ученик у центру васпитно- образовног процеса, као и његове потребе и стицање новог и квалитетног знања, зато настојим да на што бољи начин унаприједим наставни процес у нашој школи.

Познати смо као школа у којој се равномјерно развијају образовне и васпитне компоненте, а посебно се истичемо као школа у којој се његују и свакодневно подстичу толеранција и различитости.

Истакао бих да цијеним све просвјетне раднике и поносан сам што сам и ја већ дуги низ година дио васпитно- образовног система. Вјерујем да само они људи који воле свој позив и воле дјецу, а наравно и рад са дјецом могу бити врсни васпитни и образовни, а уједно и животни учитељи нашој дјеци.

Желио бих да учење у нашој школи буде занимљивије, ефикасније и квалитетније, а сматрам да је то могуће постићи опремањем школе информационо-комуникационим технологијама, а наравно уз то иде и константно обучавање и усавршавање наставног кадра и континуирана примјена савремених технологија у настави.

Образовање је најмоћније оружје, које се може искористити за мијењање свијета

- Нелсон Мандела

зато бих волио да сви заједно дамо свој максимум у унапређењу образовања и тако промијенимо овај свијет и учинимо га што љепшим и бољим.