Данас је свечано отворено инклузивно игралиште у нашој школи. Инклузивно игралиште је изграђено по утврђеним стандардима и прописима, са циљем да се дјеци са потешкоћама у развоју обезбиједи адекватан простор за физичке активности. На овај пројекат у који смо уложили много времена и труда смо посебно поносни јер смо и данас осјетили срећу коју ово игралиште пружа дјеци.
Захваљујемо се Европској комисији- EU Health Policy Platform која нам је обезбиједила највећи дио средстава за изградњу игралишта, а наравно и градоначелнику града Добоја, господину Борису Јеринићу који је такође дао значајну финансијску помоћ. Велики допринос од самог почетка је дао и наш Тим за пројекте, те смо им овом приликом уручили захвалнице.
Атмосфера приликом свечаног отварања игралишта је била веома весела и разиграна, сцена и програм кретивни, за шта су највише заслужни ученици из одјељења по посебном програму, а њима су несебичну подршку пружили другари из V-4 разреда, као и чланови ликовне, музичке и ритмичке секција. Поред свега тога присутни су били у могућности да дегустирају разна слана и слатка јела направљена од здравих намирница, као и да се освјеже лимунадом или загрију чајем.