МАТУРА – ГЕНЕРАЦИЈА 2014 – 2023. год.
📚ДАН УЧЕНИЧКИХ ПОСТИГНУЋА📚
Данас је у нашој школи, свечан дан, дан када са великим поносом испраћамо наше матуранте и представљамо Вам најбоље од њих. Ипак, тешко је не присјетити се да је ова генерација започела свој пут образовања одмах након поплава 2014. године, а затим их је задесио и период онлајн наставе за вријеме трајања пандемије корона вируса. Али, без обзира на све то, они су једна сјајна генерација, генерација која плијени својом ведрином, својим спортским и умјетничким духом, а наравно и обиљем знања које су стекли.
И ево сада се налазимо на крају стазе дуге девет година, на крају једног поглавља у животу наших, ускоро, већ бивших основаца. Тим поводом, желимо им да са собом понесу све оно што ће их у будућности окарактерисати као људе достојне поштовања и срећу да у овом ћудљивом времену пронађу и упознају себе, али исто тако да не остану слијепи за друге.
Сигурни смо да ће из наше школе понијети у живот прегршт лијепих успомена, али и знање којим ће даље крчити животне путеве, освајати свијет, али и градити бољу и љепшу будућност.
Надамо се да смо им кроз ово деветогодишње школовање пружили добро васпитање и образовање, а знајте да смо се сви заједно истински трудили да наша школа- наш храм знања има што боље услове за рад.
Знајте да смо поносни на све вас и желимо вам много среће и успјеха у предстојећем школовању, а поносни смо и на ваше родитеље и наставнике који су вас извели на прави пут.